Industriservice


Ligg före istället för efter!

Med ett bra underhållsarbete kan du motverka kostsamma olyckor och driftstopp. Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er. Vi kommer gärna ut till dig på plats eller hjälper er i vår miljöcertifierade verkstad.
 
1_0002_18 Provkörning av Eldan efter reparation

Rototilt

Februari 2008 startades ett samarbete med Indexator (Rototilt) i Vindeln där Maskin & Industriteknik utför service och reparationer på Rototilts alla modeller (Fabriksrenovering).

Vi emotser att kunna erbjuda olika nivåer på service allt ifrån helrenovering, byte slitband, adapterplattor till enklare service. Dessa reparationer utförs på egen verkstad med provbänk för funktionsprov där all utrustning är framtagen med hjälp av Rototiltfabriken i Vindeln.

Vår vision är att erbjuda er hjälp med service på Rototilt så att ni kan fokusera 100 % på basmaskinerna medan Maskin & Industriteknik AB tar hand om Rototilten. Logistiken till mitt företag är mycket god, vi finns 1 km från E4:an och med Masonite AB och SCA’s industrier som grannar är transporterna inga problem.

Rototilt är en investering som behöver professionell service som jag kan erbjuda utan att vara konkurrent. Maskin & Industriteknik AB är er hjälp för att nå framgång i ert arbete att erbjuda del/totala servicelösningar på maskiner som har Rototilt.

Kontakta oss genom att klicka här